ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Θεραπευτής και θεραπευόμενος συμπορεύονται στους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις λαβυρίνθους της ψυχής, σφυρηλατώντας ευλαβικά τα σκαλοπάτια της κατανόησης μέχρι να βγουν στο Φως.
Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο με μικρά αλληγορικά διηγήματα, που σκιαγραφούν ψυχολογικά τις ζωές των ηρώων όντας χαρακτήρες καθημερινοί που παλεύουν με τους φόβους τους, την θλίψη, τον θυμό, και τις αγωνίες τους. Νοιώθουν πως κάτι δεν πάει καλά στη ζωή τους άλλα η δίνη της καθημερινότητας τους παρασέρνει και τους καθιστά αδρανείς και αναβλητικούς. Κάποιες φορές κάνουν πως δεν βλέπουν, άλλες φορές θέλουν να προχωρήσουν αλλά κάτι τους εμποδίζει και ενίοτε νομίζουν ότι προχωρούν αλλά επαναπαύονται στις ψευδαισθήσεις τους.
Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότητα, συμπαρασύρουν τον αναγνώστη στα κρυμμένα μονοπάτια που οδηγούν στην πολυπόθητη λύτρωση και στο Φως το Αληθινό.
Το ξημέρωμα την βρήκε κρυμμένη μέσα σε μία μικρή σπηλιά. Ούτε που τολμάει να βγει έξω.
—Κοίτα να δεις... μονολόγησε ψελλίζοντας. Φοβάμαι να βγω έξω μην τυχόν και συναντήσω… αυτό που ουρλιάζει μέσα μου...
Όλο της το είναι βρίσκεται στις επάλξεις για να προστατευτεί.
—Αυτοπροσκλήθηκα στη φωλιά των λύκων και μετά νόμιζα πως δεν μπορούσα και να ξεφύγω από δαύτους! Τι περίεργα παιχνίδια που παίζει το μυαλό! Είχα υπερμεγενθύνει τόσο πολύ τους φόβους μου για να μπορέσουν να με αλυσοδέσουν...
Μια συνειδητοποίηση έσκασε στο νου της. Είχε έρθει η ώρα το παλιό της τρομαγμένο κομμάτι να αποσυρθεί. Και τι έκανε; Έκανε δοκιμαστικά θανάτου! Ναι! Έκανε δοκιμαστικά θανάτου για να ξεψυχήσει με ασφάλεια την ύστατη στιγμή. Ναι! Οι κρίσεις πανικού δεν ήταν τίποτα άλλο από τα δοκιμαστικά θανάτου του παλιού της κομματιού. Του παλιού της κομματιού που είχε ταυτιστεί μαζί του νομίζοντας έτσι ότι θα πέθαινε η ίδια!
Ήρθε η ώρα να αρχίσει να ζει ξανά. Το μόνο που είχε να χάσει πια, ήταν οι ψευδαισθήσεις της...

Συγγραφέας: Μαγδαληνή

€15.90 €14.31
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν παραγγελίας


€15.90 €14.31

Κατόπιν παραγγελίας

ISBN: 978-618-5500-09-2
BarCode: 9786185500092
Εκδότης: ΥΠΑΤΙΑ ΛΥΔΙΑ
Ημερομηνία Έκδοσης: 02-2021
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 204
Δραστηριότητα: Λογοτεχνία

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις: