Η ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Η ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Όπως είναι ήδη γνωστό, όσοι προμηθεύονται το σύγγραμα του Κωνσταντίνου Δημ. Γραβιά με τίτλο «Η ανάλωση κεφαλαίου-Θεωρία & πράξη» που κυκλοφορεί από τις Επιστημονικές Εκδόσεις Taxheaven, έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ την εύχρηστη εφαρμογή υπολογισμού ανάλωσης κεφαλαίου.

Λίγα λόγια για την εφαρμογή της ανάλωσης κεφαλαίου.

Μέσα από την εφαρμογή ανάλωσης κεφαλαίου μπορείτε να υπολογίσετε γρήγορα και με ακρίβεια το ποσό του κεφαλαίου που απομένει προς ανάλωση. Στην εφαρμογή μπορείτε να εισάγετε ποσά από το οικ. έτος 1981 μέχρι και το οικ. έτος 2012. Σε όλα τα πεδία καταχώρησης υπάρχουν εικόνες βοήθειας προκειμένου ο χρήστης να ενημερώνεται για το ποια ποσά πρέπει να αναγράφει στα πεδία αυτά. Πρόκειται για τη μοναδική εφαρμογή μέσα απ΄την οποία μπορείτε να υπολογίσετε την ανάλωση κεφαλαίου από το οικ. έτος 1981.

Αρχικά, ο χρήστης μέσα από την πρώτη καρτέλα της εφαρμογής (βλ. εικόνα 1) πρέπει να εισάγει τα στοιχεία των πελατών του (ονοματεπώνυμο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ.), καθώς και να επιλέξει το οικ. έτος από το οποίο επιθυμεί να σχηματίσει πίνακα ανάλωσης κεφαλαίου. Στη συνέχεια πρέπει να αποθηκεύσει τα στοιχεία που καταχώρησε πατώντας το κουμπί «Αποθήκευση μεταβολών».

€45.00 €40.50
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή


€45.00 €40.50

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή

ISBN: 978-618-80648-0-5
BarCode: 9786188064805
Εκδότης: TaxHeaven
Ημερομηνία Έκδοσης: 05-2015
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 869
Δραστηριότητα: Επιστήμες

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις: