ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΙΝ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΙΝ

Μια ιστορία γραμμένη από την αρχή μέχρι το τέλος όπως αυτή διαδραματίστηκε, γεμάτη από τα ανθρώπινα πάθη που κατευθύνουν τη μοίρα μας και ορίζουν τη ζωή μας.

Τη Μαρίνα τη γνώρισε η γυναίκα μου στο αεροδρόμιο της Μόσχας σε μια επίσκεψή της στη Ρωσία

Η ιστορία ξεκινά όταν η Αλίν, σύζυγος της Μαρίνας, βρίσκεται στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση καρδιάς και η Μαρίνα, μην έχοντας άλλον άνθρωπο να του εκμυστηρευτεί τον πόνο της, αρχίζει μια αλληλογραφία μηνυμάτων/συνομιλιών μέσω του κινητού της στο What’s App με το κινητό μας. Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τα άσχημα νέα, προσπάθησα να την καθοδηγήσω με διαρκή ερωτήματα, ώστε να την απασχολώ όσο το δυνατόν περισσότερο, για να ξεφεύγει η σκέψη της από όλη αυτή την κατάσταση και να κυλάει γρήγορα η ώρα και να μην τη σκοτώσει η αναμονή.

Από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώνει με τα μηνύματά της τις υποψίες μου και ανεβαίνει στην εκτίμησή μου, επειδή από τις πράξεις της τη χαρακτηρίζω ντόμπρα ως άνθρωπο, μιας και δεν κρύβεται πίσω από μάσκες και με κακές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού της. Εκτός αυτού, πάντα εκτιμούσα όσους είχαν το θάρρος να τα πάνε κόντρα στα δύσκολα με την κοινωνία.

Το αφιερώνω σε όλα αυτά τα πλάσματα (τα οποία απουσιάζουν από αυτό το βιβλίο) που προσπαθούν να φερθούν ανθρώπινα και μέσα από όλες αυτές τις αντιξοότητες να μην κάνουν κακό σε κανέναν και με όλες αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από όλους εμάς που δεν δεχόμαστε τα χαρακτηριστικά τους και την αλήθεια τους. Το κακό είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι τους εκθέτουν.

Συγγραφέας: Καθάρειος, Τάκης

€27.00 €24.30
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν παραγγελίας


€27.00 €24.30

Κατόπιν παραγγελίας

ISBN: 978-618-5216-73-3
BarCode: 9786185216733
Εκδότης: Ownbook
Ημερομηνία Έκδοσης: 04-2022
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 568
Δραστηριότητα: Λογοτεχνία

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις: