ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Η Αμερική κατρακυλάει στο χάος καθώς τα τελευταία απομεινάρια πολιτικής συναίνεσης εξαφανίζονται. Σ’ ένα σκηνικό που το συνθέτουν η περιβαλλοντική καταστροφή και ο εθισμός στα οπιοειδή, οι έφηβοι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να εμφανίζουν αυτοκαταστροφικές τάσεις, επικοινωνώντας με μιμίδια που μόνο οι ίδιοι μπορούν να καταλάβουν.
Οι αγορές όμως καλά κρατούν, και οι ζάπλουτοι, όπως ο Τάι Όλιβερ, πετάνε πάνω από τον κόσμο που καίγεται με τα ιδιωτικά τους τζετ. Μετά την αυτοκτονία της κόρης του, ο Όλιβερ στέλνει τον γιο του τον Σάιμον σε ένα κέντρο αντιμετώπισης άγχους, όπου συναντά έναν άλλον νεαρό που αυτοαποκαλείται Προφήτης. Σύντομα οι δυο τους θα βρεθούν στους δρόμους, παρέα με μια ομάδα νέους συντρόφους, προσπαθώντας να φέρουν σε πέρας μια αποστολή τόσο επιτακτική όσο και αινιγματική.
Πρωταγωνιστές της δικής τους ιστορίας, διασχίζουν τη χώρα εν μέσω μιας εμπόλεμης κατάστασης, αναζητώντας μια κοπέλα που την κρατάει όμηρο στο κρησφύγετό του ένας πολυδισεκατομμυριούχος. Και ίσως αυτή να είναι η μόνη τους ελπίδα να ξεφύγουν από την Αποκάλυψη που τους κληροδότησε η γενιά των πατεράδων τους.
Ένα επικό δυστοπικό θρίλερ, γεμάτο ολοζώντανους χαρακτήρες, που ξετρυπώνει το άσβεστο φως που μπορεί να κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές της πραγματικότητας.

Συγγραφέας: Hawley, Noah

€22.00 €19.80
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν παραγγελίας


€22.00 €19.80

Κατόπιν παραγγελίας

ISBN: 978-960-567-274-4
BarCode: 9789605672744
Εκδότης: Διάπλαση
Ημερομηνία Έκδοσης: 06-2023
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 576
Δραστηριότητα: Λογοτεχνία

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις: