ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η «Ιατρική φαρμακολογία με μια ματιά» αποτελεί μια εξαιρετική αφετηρία για τη μελέτη της φαρμακολογίας.
Το εγχειρίδιο αυτό, που γνώρισε παγκόσμια εκδοτική επιτυχία, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για τους φοιτητές της ιατρικής και των λοιπών επαγγελμάτων υγείας, καθώς παρέχει μια προσιτή και οπτική επισκόπηση της φαρμακολογίας.
Η παρούσα 8η έκδοση ενημερώθηκε εκτεταμένα, ιδίως όσον αφορά στους τομείς των αναισθητικών φαρμάκων και των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στο AIDS, καθώς και των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης και της σχιζοφρένειας.
Συζητά επίσης τον μεταβολισμό των φαρμάκων, καθώς και τα συνήθη πρακτικά προβλήματα που συνδέονται με τη φαρμακευτική αγωγή, όπως είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες.
Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε δύο μόλις σελίδες, εκ των οποίων η πρώτη περιλαμβάνει διαγράμματα που κωδικοποιούν τις απαραίτητες πληροφορίες και η δεύτερη ένα περιεκτικό κείμενο.
Καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, τα βιβλία της σειράς «Με μια Ματιά» αποτελούν ιδανικά εισαγωγικά εγχειρίδια για κάθε γνωστικό αντικείμενο, εξαιρετικά βοηθήματα για τις εξετάσεις αλλά και εύχρηστα βιβλία αναφοράς για την καθημερινή κλινική πράξη.
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και των λοιπών επαγγελματιών υγείας.

Συγγραφέας: NEAL, MICHAEL J.

€33.00 €29.70
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν παραγγελίας


€33.00 €29.70

Κατόπιν παραγγελίας

ISBN: 978-960-583-305-3
BarCode: 9789605833053
Εκδότης: Παρισιάνου Α.Ε.
Ημερομηνία Έκδοσης: 10-1997
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 122
Δραστηριότητα: Λογοτεχνία

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις: