ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΑ

ΓΛΑΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΑ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα βοήθημα για όλους τους υπηρέτες της επιστήμης του Οπτικού-Οπτομέτρη, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, κλινικές, βιομηχανίες ή επιχειρήσεις, με στόχο να προσφέρει μια εκτενή αλλά και ταξινομημένη γνώση για την φυσιολογία και λειτουργία των κυττάρων του οπτικού νεύρου, το Γλαύκωμα και την εξέλιξή του, καθώς και την ερμηνεία των οπτικών πεδίων ύστερα από αυτοματοποιημένη περιμετρία.
Η Οπτομετρία σήμερα είναι ένα επάγγελμα ιατρικού ενδιαφέροντος, που περιλαμβάνει υπηρεσίες διάγνωσης και φροντίδας του οφθαλμού και της όρασης. Ανάμεσά τους και η Περιμετρία, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη, ενώ με τη βοήθεια της εξελισσόμενης τεχνολογίας αποκτά μια ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθημερινή εξεταστική διαδικασία.
Το χρόνιο γλαύκωμα είναι η πιο "ύπουλη" ασθένεια του οπτικού νεύρου, που αν δεν αντιμετωπισθεί έγκαιρα, οδηγεί μαθηματικά στην τύφλωση. Δεν έχει συνήθως συμπτώματα ή πόνους και για τον λόγο αυτό αποκαλείται "αθόρυβος κλέφτης της όρασης". Η περιμετρία αποτελεί ένα όπλο για τον επιστήμονα της όρασης, σε μια προσπάθεια έγκαιρης και ακριβούς διάγνωσης της γλαυκωματικής βλάβης, με στόχο την πρώιμη φαρμακευτική ανάσχεση της εξέλιξης της νόσου. (Από την εισαγωγή του συγγραφέα)

€15.90 €14.31
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή


€15.90 €14.31

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή

ISBN: 978-960-5082-76-5
BarCode: 9789605082765
Εκδότης: Ίων
Ημερομηνία Έκδοσης: 12-2018
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Δραστηριότητα: Επιστήμες

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις: