UFO-ΞΕΝΑ ΟΝΤΑ: ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

UFO-ΞΕΝΑ ΟΝΤΑ: ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

Ένα ζήτημα το οποίο ενδιαφέρει πάρα πολλούς ανθρώπους στη σύγχρονη εποχή μας θίγεται στο βιβλίο αυτό. Με την ευκαιρία του ζητήματος αυτού, δίδονται απαντήσεις και σε πολλά άλλα θέματα που απασχόλούν τον κάθε ερευνητή του Άγνωστου. Πιστεύουμε ότι ο αναγνώστης θα βγάλει πολλά δικά του, προσωπικά συμπεράσματα και θα κάνει τους δικούς του συσχετισμούς. Ίσως να χρειαστεί περισσότερες διευκρινίσεις σε κάποια σημεία, δεν αναπτύχθηκαν όμως τα σημεία αυτά λόγω του ότι ήδη υπάρχει πληθώρα ύλης. Επίσης, οι περιπτώσεις και τα συμβάντα που ιστορούνται σ αυτό το βιβλίο, είναι μόνο ένα μικρό μεν, αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός μεγαλύτερου αριθμόύ περιστατικών. Θερμή παράκληση, το βιβλίο να διαβαστεί με τη σειρά των κεφαλαίων και όχι διασπαστικά, γιατί όλα τα κομμάτια του αποτελούν μια νοηματική συνέχεια, βήμα προς βήμα.

Τα αστεράκια μέσα στο κείμενο σημαίνουν ότι υπάρχει ένα συμπλήρωμα ή μία επεξήγηση στο κάτω μέρος της σελίδας. Οι αριθμοί αντιστοιχούν στην υπόλοιπη βιβλιογραφία που υπάρχει στο τέλος.

Ευχαριστίες σ όλους όσους βοήθησαν στο να γραφτεί αυτό το βιβλίο. Το βιβλίο αφιερώνεται σ όλους όσους έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται ακόμα - ειδικά στους ομογενείς μας σ όλον τον κόσμο - για τη διατήρηση των παραδόσεων και της Πίστης του λαού μας.

€18.00 €16.20
(έκπτωση 10%)

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή


€18.00 €16.20

Κατόπιν Παραγγελίας

*υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον Προμηθευτή

Αξιολογήστε το βιβλίο:


Αξιολογήσεις: